Hírek

Összes híreink

2024.06.02
GINOP Plusz 2.1.3-24
70%-os vissza nem térítendő támogatás eszközbeszerzéshez
................................................
2024.03.14
GINOP Plusz-1.4.3-24
Elindult a „KKV Technológia Plusz hitelprogram” felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése
................................................
2024.02.13
GINOP Pluszhoz kapcsolódó új források
Nagy lépés előre: Új lehetőségek a magyar vállalkozásoknak - 900 milliárd forint EU-s támogatás
................................................
2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................

Szolgáltatásaink

A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításának, így egyre nagyobb szükség van olyan pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához.
Minden ügyfelünk számára  komplett szolgáltatást teljesítünk a pályázatával kapcsolatban. Ez annyit jelent, hogy munkánk nem ér véget a pályázat megnyerésével, hanem végigkövetjük a teljes projektet.
 
Projektmenedzsment szolgáltatásunk az alábbiakból tevődik össze:

  
Cégünk vállalja, hogy felkutatja az összes hazai és EU pályázati lehetőséget ügyfeleink számára. A pályázatfigyelést díjmentesen végezzük azon partnereink számára, akik regisztrálják magukat nyilvántartásunkban. A rendszer működtetésének célja, hogy beruházási tervei, elképzelései és a naprakész információink alapján ki tudjuk választani az Önnek leginkább megfelelő pályázati lehetőségeket. Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően Ön azonnal értesülhet a legfrissebb információkról, pályázati lehetőségekről. Ügyfél előminősítési rendszerünknek köszönhetően, valamint az Ön fejlesztési tervei ismeretében 98%-os valószínűség mellett prognosztizálni tudjuk a pályázaton való sikeres részvétel esélyeit.
 
 
Amennyiben úgy ítéli meg, hogy az ajánlott lehetőség illeszkedik terveihez és megtiszteli bizalmával cégünket, szakértőink személyes konzultáció keretében segítenek a részletek kidolgozásában. Ennek keretében vállaljuk pályázatának elkészítését és annak benyújtását a közreműködő szervezethez.
Egy komplett pályázati dokumentáció számos mellékletet tartalmaz. Ezen mellékletek tartalmi és formai kellékeinek meglétére óriási hangsúlyt kell fektetni, ugyanis a pályázat elutasítását vonhatja maga után, ha valami nem az előírásoknak megfelelően készült el. Pályázatának közreműködő szervezethez való benyújtása előtt minden dokumentumot többször átvizsgálunk, ha bármi eltérést tapasztalunk, akkor segítünk  annak  kijavításában, ugyanis alapvető érdekünk, hogy nyertes pályázatot adjunk be, cégünk a sikerdíjas pályázatírás iránt kötelezte el magát a kezdetektől fogva!
 
 
A pályázat megnyerése után a következő lépés a támogatói okirat megkötése. Ahhoz, hogy az elnyert támogatást, vagy annak előlegét le tudja hívni, támogatási szerződést kell kötni a közreműködő szervezettel. Mindez nem egy bonyolult folyamat, de segítségünkkel kényelmesen tudja ezt  isintézni. Mi töltünk ki minden szükséges mellékletet, illetve cégspecifikusan maghatározzuk, hogy a hosszú leírásból és mellékleti listából mi az, ami Önre vonatkozik. Továbbá több éves tapasztalatunknak köszönhetően hasznos tanácsokkal szolgálunk egyes szükséges dokumentumok előteremthetőségét illetően.
 
 
Tapasztalatunk szerint az EU pályázati rendszerben egy támogatás elnyerése és a szerződés megkötése csak fél siker. A munka legaprólékosabb része ezután jön, a pénzügyi elszámolás elkészítése különös figyelmet igényel. Nagyon fontos, hogy minden tétel beszerzéséhez rendelkezésre álljon a közreműködő szervezet által igényelt összes dukumentum, úgy, mint számlák, előlegszámlák, kifizetés bizonylatai, megrendelések, szerződések, szállítólevelek, üzembehelyezési jegyzőkönyvek, tárgyi eszköz kartonok stb. Továbbá mindezeket hibátlanul kell kiállítani, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, hiba, elírás nem lehet benne, mert az hiánypótlást von maga után. Egy esetleges hiánypótlás legalább 30 nappal csúsztatja az elnyert támogatás kifizetését.
 
Sokszor hallani, hogy egy-egy pályázó már fél vagy akár egy éve vár a pénzére, persze nem a Prospera Europe Kft. ügyfeleitől! Mindez kiküszöbölhető, ha a pénzügyi elszámolás elkészítését olyan szakértőre bízza, aki már több száz kifizetési kérelmet nyújtott be, így ismeri a közreműködő szervezet elvárásait minden dokumentum vonatkozásában. Kollegáink ezen dokumentumokat már a kiállításuk folyamatában és nem utólag ellenőrzik, hogy a projekt befejezésekor egy komplett és hibátlan elszámolást tudjunk benyújtani. Ennek köszönhetően ügyfeleink 2013-ban átlagosan 39 nap alatt jutottak az elnyert támogatáshoz!
 
 
A projekt befejezése, és a támogatás lehívása után Önnek 3 vagy 5 éven keresztül évente jelentéseket kell szolgáltatni a projekt fenntartásáról. Sokszor nagyon nehezen értelmezhető, hogy a kitöltendő adatlapba mit kell beleírni, hogyan értelmeznek egy-egy mutatószámot. Ezen feladatok megoldása szintén hozzánk tartozik, minden évben előre felhívjuk ügyfeleink figyelmét a beadandó monitoring jelentésekre és segítünk annak elkészítésében.
 

Helyszíni ellenőrzéseken való részvétel

A pályázat benyújtását követő 3 éven belül minden pályázónak minimum 1 ellenőrzésen át kell esnie. A helyszíni ellenőrzés alkalmával megtekintik az ellenőrök a beruházást, továbbá a beruházás és a vállalt kötelezettségek alátámasztásának dukumentumait is elkérik.

A Prospera Europe Tanácsadó Kft. munkatársai közel 1.000 helyszíni ellenőrzésen vettek már részt, amelyeken az ellenőrök minden esetben mindent rendben találtak. Amennyiben Ön pályázatát cégünk közreműködésével nyújtja be, úgy teljesen díjmentesen mi is részt veszünk az ellenőrzéseken a zökkenőmentes eljárás érdekében. Minden dokumentumot, amit az ellenőrök elkérhetnek, előre összekészítünk, hogy az ellenőrzés napján minél gyorsabban haladjunk, ezzel mindenkinek időt megtakarítva.

Az ellenőrzéseket komolyan kell venni, ugyanis a szabálytalanságok a támogatási összeg visszafizetését vonják maguk után!

Egyéb ügyek intézésében ügyfelünk képviselete a Közreműködő Szervezet előtt

Legjellemzőbb eset, amikor a cégadatokban, vagy vállalkozása gazdasági helyzetében bármi változás következik be, ekkor ugyanis a támogatási szerződés módosítását kell kezdeményezni. Minden ilyen jellegű beadványt cégünk készít el, ezzel segítve az Önök munkáját.

Közreműködünk továbbá a támogatás fedezetéül felajánlott biztosítékok megtervezésében, költséghatékonyságának kiszámolásában, illetve azok technikai lebonyolításában. Jelen szabályozás szerint csak 50 millió forint elnyert támogatás felett kell biztosítékot nyújtani a megvalósítási időszakra.


A mi jutalmunk a sikerdíj, az Öné a siker, folyósított támogatás!

Pályázna, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Az itthoni- és uniós pályázatok írására szakosodott embereink megoldják problémáját. Legyen szó eszközbeszerzési-, gépbeszerzési- vagy akár ingatlanfejlesztési pályázatról. Nem mellékesen Önnek csak akkor kell fizetnie, ha hazai- vagy uniós pályázata elnyerte a neki járó jutalmat. Sikerdíjas pályázatírókként fontos nekünk, hogy minden tekintetben kiváló minőségű munkát adjunk ki kezeink közül, így Ön is biztonságban érezheti magát.

Mi bízunk magunkban, Ön is bízzon bennünk!

A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításának, így egyre nagyobb szükség van olyan pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához.

Ha nyerni szeretne, válassza sikerdíjas pályázatírásunkat és keressen minket még ma!

 

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info(kukac)prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2024.03.02-i állapot)