Hírek

Összes híreink

2024.03.14
GINOP Plusz-1.4.3-24
Elindult a „KKV Technológia Plusz hitelprogram” felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése
................................................
2024.02.13
GINOP Pluszhoz kapcsolódó új források
Nagy lépés előre: Új lehetőségek a magyar vállalkozásoknak - 900 milliárd forint EU-s támogatás
................................................
2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................
2021.01.06
VINOP-1.2.1-21
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása VINOP-1.2.1-21
................................................

Aktuális pályázatok

 

Pályázattípusok

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz

 

A 2021-2027-as időszakra vonatkozó Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (továbbiakban: GINOP Plusz) a magyar gazdaság növekedését szolgálja.

Ehhez szükséges egyrészt új munkahelyek létesítése, másrészt a munkát vállalni akarók képességeink fejlesztése. E célkitűzéshez kapcsolódóan a program további két fontos célkitűzése – az Európa Stratégiához is illeszkedve – az ország innovációs képességeinek és kapacitásainak, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektornak a fókuszált fejlesztése.

A fenti célok elérése érdekében a GINOP Plusz a rendelkezésre álló forrásoka különféle beavatkozási területre koncentrálja, melyekből az alábbiakra specializálódtunk:

  1. Vállalkozásfejlesztés, kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése, digitalizáció
  2. Kutatás, fejlesztés, innováció
  3. Fenntartható munkaerőpiac

Vállalkozásfejlesztés, kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése, digitalizáció

A kkv-k körében szükséges elősegíteni olyan vállalkozói kapacitásokba történő beruházások megvalósítását, melyek lehetővé teszik új technológiák alkalmazását és ezen keresztül a vállalati folyamatok hatékonyságának javítását. A fellépések megvalósítása során fontos szempont, hogy a technológiai fejlesztés egyidejűleg és szervesen egészüljön ki magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlatok vagy újszerű üzleti modellek bevezetésével, szervezeti fejlesztéssel.

A kiemelkedő teljesítményű vállalkozások további fejlődésének támogatása:
A jelentős növekedést felmutató vagy nagy növekedési potenciállal rendelkező, illetve valamely egyéb szempontból (pl. export teljesítmény vagy beszállítói együttműködések terén) kiemelkedően teljesítő vállalkozások számára partnerségen alapuló, célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások kerülnek biztosításra.

A gazdaság meghatározó részét alkotó kkv szektor általános technológiai, szervezeti és stratégiai megújulásának ösztönzése:
A technológiafejlesztés keretében a kevésbé fejlett régiókban működő kkv-k kerülnek támogatásra, és a halmazon belül a szabad vállalkozási zónákban tevékenykedő vállalkozások részére kívánnak kedvezőbb lehetőséget teremteni.

Kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése:
A fejlesztendő stratégiai ágazatok között hangsúlyosan jelenik meg a zöldgazdaság, ezért célzott programokkal szükséges támogatni többek között a körforgásos gazdasági folyamatok elterjedését, a szennyező termékek helyettesítését, valamint az energiahatékonysági, vízfelhasználási, elektromobilitási és egyéb zöldgazdasági beruházásokat kiszolgálni képes hazai gyártói bázis megerősítését, a gyártók és felhasználók közötti partnerkapcsolatok kiépülését.

Pályázatok

Gépbeszerzésre: 

GINOP Plusz-1.4.3-24 KKV Technológia Plusz hitelprogram

Ingatlanfejlesztésre:

Hamarosan elérhetőek az új pályázatok, érdeklődjön a lehetőségek felöl!

 
 

 

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info(kukac)prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2024.03.02-i állapot)