Hírek

Összes híreink

2024.06.02
GINOP Plusz 2.1.3-24
70%-os vissza nem térítendő támogatás eszközbeszerzéshez
................................................
2024.03.14
GINOP Plusz-1.4.3-24
Elindult a „KKV Technológia Plusz hitelprogram” felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése
................................................
2024.02.13
GINOP Pluszhoz kapcsolódó új források
Nagy lépés előre: Új lehetőségek a magyar vállalkozásoknak - 900 milliárd forint EU-s támogatás
................................................
2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................

Cégtörténet

Tisztelt Látogatónk!


Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket, annak történetét!

Hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozása új lehetőségeket és kihívásokat tartogat a vállalkozói szektor számára. Az Unió strukturális politikájának célja a közösségi szinttől lényegesen fejletlenebb dél- és közép-európai gazdaságok fejlődésének gyorsítása, a meglévő versenyképességi hátrányok felszámolása. Magyarország, a 2003. decemberében aláírt Közösségi Támogatási Keret című dokumentumban meghatározott feltételek mellett jogosult igénybe venni a közösségi forrásokat, melyek közvetlenül magyar közigazgatási szervek (minisztériumok, Zrt-k, Kht-k, országos hatáskörű szervek) közvetítésével és társfinanszírozásával jutnak el a potenciális pályázói körhöz.

A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításához, így egyre nagyobb szükség van olyan kizárólag sikerdíjas pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához. Ezt a piaci igényt felismerve alapítottuk meg cégünket 2003. júniusában. Célunk a hazai kis- és középvállalkozási szektor technológiai korszerűsítésének támogatása sikeres pályázatokon keresztül.

Jelenleg 5 magasan képzett munkatársunk dolgozik azon, hogy az általunk támogatott vállalkozások színvonalas szolgáltatásainkon keresztül hozzájuthassanak azokhoz a közösségi és állami forrásokhoz, melyekkel fejleszteni tudják technológiájukat. Ennek megfelelően cégünk üzletpolitikájának lényege, hogy csak akkor tekintünk egy munkát elvégezettnek, ha a pályázat sikeres. A pályázat beadásáig és annak elbírálásáig ügyfeleinknek a pályázat dologi költségeit kell megelőlegezniük (cégkivonat, aláírási címpéldány stb.), cégünk fix összegű pályázatírási díjat nem számít fel. Tapasztalataink szerint az összegek lehívásához is nagy szakértelemre és hozzáértésre van szükség, ezért cégünk vállalja, hogy díjmentes tanácsadásban részesíti sikeresen pályázott ügyfelét a beruházás megvalósítása alatt és után is.

Bízunk benne, hogy sikerült megnyernünk a bizalmát és megkeres minket irodánkban, ahol segítünk Önnek eldönteni, hogy mire érdemes pályáznia.

Üdvözlettel:

 

Böröcz András Takács Gábor
ügyvezető ügyvezető

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info(kukac)prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2024.03.02-i állapot)