Hírek

Összes híreink

2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................
2021.01.06
VINOP-1.2.1-21
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása VINOP-1.2.1-21
................................................
2020.05.05
Akár 70%-os vissza nem térítendő támogatási
GINOP-1.2.8-20 - VEKOP-1.2.6 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
................................................
2017.12.20
B.Ú.É.K 2018
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!
................................................

Hírek


Új fejlesztéseink

<<< Vissza
 
2013.03.04

"Attól a versenytárstól kell félned, amelyik egyáltalán nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban!" - Henry Ford

Tisztelt Ügyfelünk!

A Prospera Europe Kft. néhány területre specializálódva (eszközbeszerzés, ingatlanfejlesztés, K+F) nyújt komplex szolgáltatást megrendelői számára.

Mindig hangsúlyozzuk, a pályázaton való sikeres részvétel a szakszerűen összeállított dokumentációk és a pályázati szempontrendszernek való megfelelésnek köszönhető!

A hatékony koncepció kidolgozása érdekében cégünk előzetesen egy díjmentes átvilágítás keretében megvizsgálja a leendő pályázó gazdálkodási adatait, cégtörténetét, majd javaslatot tesz a pályázat eredményes, gyors összeállítására.

Informatikai rendszerünknek köszönhetően az adatgyűjtés, elemzés és ajánlat készítés mindössze 30 percet vett igénybe, így ügyfeleink rövid időn belül objektív képet kaphattak a lehetőségeikről! Cégünk számára nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, így folyamatosan fejlesztjük rendszerünket!

Általánosságban elmondható minden pályázati kiírás esetében, ha a cég adataiban bármilyen változás bekövetkezik (bankszámla, tulajdonos, aláírásra jogosult, telephely, székhely változása stb.) azt 8 napon belül a pályázónak köteles bejelentenie, elmulasztása a támogatási szerződés szegést eredményezhet. 2013. március 1-vel cégünk alapszolgáltatása keretében díjmentesen figyeli ügyfelei cégadatainak változását és automatikusan elkészíti a változásoknak megfelelően a hivatalos dokumentumokat, az ügyfélnek csak postára kell adnia!

Reméljük, hasznosnak találja új fejlesztésünket és továbbra is elégedetten fogja igénybe venni szolgáltatásainkat!

Üdvözlettel:    Böröcz András
                         ügyvezető

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info@prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2022.01.02-i állapot)